Verkoop

Wij bieden jou een uitgebreid assortiment aan computergerelateerde producten van topmerken. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste laptops, desktops, tablets of specifieke accessoires, wij hebben het in huis! Wij selecteren de producten zorgvuldig op basis van kwaliteit en prestaties. Door te kiezen voor A-merken garanderen wij onze klanten betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij Brinksoft investeer je niet alleen in technologie, maar ook in gemoedsrust. Ben je op zoek naar een specifiek product dat niet op onze website te vinden is? Vraag het ons!

Vraag product aan

Installatie

Heb je net een nieuwe computer, laptop of tablet gekocht en heb je hulp nodig bij de installatie? Geen zorgen, wij zijn er om je te helpen. Van het opzetten van het besturingssysteem, tot het installeren van essentiële software of apps, wij regelen het voor jou. Wil je graag wat tips en trucs om het meeste uit jouw nieuwe apparaat te halen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Zo kun jij in een mum van tijd genieten van jouw aankoop, zonder technische complicaties. 

Regel jouw installatie

Reparaties

Brinksoft is gespecialiseerd in het repareren van alle computergerelateerde apparatuur en accessoires. Of het nu gaat om laptops, desktops, tablets of specifieke randapparatuur, wij staan klaar om elk probleem aan te pakken. Met behulp van geavanceerde technieken en deskundige kennis zorgen we voor duurzame oplossingen. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun apparaten in veilige en bekwame handen zijn. Ons doel is om elk apparaat zo snel en efficiënt mogelijk weer operationeel te maken.

Vraag reparatie aan

Onderhoud

Ervoor zorgen dat jouw hardware lange tijd mee gaat? Kies dan voor regelmatig en goed onderhoud. Bij Brinksoft verzorgen wij het onderhoud aan computers, laptops, tablets en bijbehorende accessoires. Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk apparaat optimaal blijft presteren. Geniet van een lange levensduur van jouw apparatuur en een fijne gebruikerservaring. 

Onderhoud regelen

Data Recovery

Stel je voor: je USB-stick werkt niet meer of je computer harde schijf crasht. Ben je dan al je belangrijke documenten, afbeeldingen of e-mails kwijt? Gelukkig niet! Bij Brinksoft helpen we je met data-herstel vanaf €100,- incl. BTW. Wat je van ons mag verwachten? Een No cure = No pay beleid, een gratis diagnose, vaste prijzen en recovery voor alle apparaten en besturingssystemen. Uiteraard kunnen we recovery niet in alle gevallen 100% garanderen. Maak daarom altijd back-ups wan jouw bestanden.


Heb je gevoelige info die permanent verwijderd moet worden? We vernietigen dan op aanvraag jouw harde schijf, zodat gegevens onherstelbaar zijn.

Help me met mijn data
Brinksoft

Wat je van ons mag verwachten

Uitstekende service

Uitstekende service

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We streven ernaar om de overlast van defecte apparatuur tot een minimum te beperken en bieden jou proactieve ondersteuning om problemen vlot op te lossen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor de lijnen kort zijn. We bespreken eerst samen het probleem en geven je een duidelijke prijsopgave. Zo weet wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan.

Hulp op locatie

Hulp op locatie

We verzorgen service aan huis, zodat je jouw apparatuur niet hoeft te ontkoppelen. Indien nodig halen we het apparaat op en leveren het gerepareerd weer af. Alles voor een vast tarief, zonder voorrijkosten!

Ervaringen van klanten

Top bedrijf, erg goede service en vriendelijke eigenaar!
Fiona Abbink
Fiona Abbink
Snelle service, bekwaam en vriendelijk. Kortom: super bedrijf.
Joop Schokker
Joop Schokker
Hele goeie service en vlot werk geleverd. Een aanrader voor iedereen top en bedankt.
Gerrit Oude Voshaar
Gerrit Oude Voshaar